tirsdag den 28. september 2010

Foldekort pyha det var svært




Så er en hel dag forsvundet igen. 1 kort har jeg fået lavet idag :O) det vil sige, jeg startede faktisk i mandagsklubben igår i Asdal Sognegård men det viste sig da jeg kom hjem at det var forkert. Så om igen og i skralderen med det fra igår. Jeg har liftet det fra scrapsisters tutorials for nybegyndere. Et svært kort synes jeg. Ha en fortsat god aften :O))

tirsdag den 21. september 2010

Ups billederne ............................





Måske jeg er lidt for hurtig nogen gange ;O)

Det er ikke blevet til så meget kreativt den sidste tid. Har haft noget bøvl med maven men nu har jeg fået fjernet galdeblæren så nu skulle jeg gerne være fit for fight ;O) Lidt er det dog blevet til ..... Der har været lidt fødsler så der skal jo kort til hver gang. En ung mand fylder 20 og så var jeg i julehumør da jeg kom hjem fra mandagsklub i aftes så det blev lige til et par æsker toffifee som måske kan bruges som værtindegaver til jul. Det var alt for den her gang ha´ en rigtig dejlig dag/uge og tak fordi du kiggede forbi.





Igår aftes var jeg i mandagsklub i Åbyen og der var nogen der diskret fik listet ud at de synes det var ved at være lidt trælst at se på min hr. gemal og det kan vi jo ikke ha´;O) Meeen helt slipper i altså ikke for der er lige et par billeder som jeg synes i skal se og der står han strunk og med et bredt smil på læben på det ene.