mandag den 30. juli 2012

Bryllupskort

Jeg har haft lidt bestillinger på bryllupskort og synes det godt kan blive lidt svært hvis det er til det samme brudepar. Jeg har drønet rundt på bloggene og fandt de flotteste æsker hos Troll13. Der var ingen mål eller noget så det var videre på youtube og der fandt jeg æsken men ikke kagen. Det har godt nok kostet lidt tålmodighed men sådan kom det færdige resultat til at se ud. Ha en fortsat god dag og uge :O)

onsdag den 25. juli 2012

Nye indkøb

Jeg synes jeg vil vise lidt lækre sager jeg fik igår som jeg har bestilt hos www.idehobby.dkJeg er blevet lidt bidt af alle de forskellige dies og der er bare så mange flotte. Roserne er jeg en rigtig flittig bruger af så dem kan jeg næsten ikke få nok af, men man må jo begrænse sig for uha alt det sager jeg gerne vil ha :O) ha en god sommerdag :O)

tirsdag den 24. juli 2012

Sølvbryllupskort

For 14 dage siden var vi til sølvbryllup hos Rene´s søster og gemal så de skulle ha et bette kort. Helle Åbyen har lavet et sølvbryllupskort og det var bare så flot så det måtte jeg jo lifte :O) Jeg er ikke nogen ørn til at få det romantiske frem men synes det lykkedes okey. Tak fordi du kiggede forbi og fortsat god dag i det her pragtfulde sommervejr vi endelig har fået :O)

mandag den 23. juli 2012

Biler

Der er igen gået lidt for lang tid siden sidst. Jeg har de bedste intentioner men jeg har til gengæld også hukommelse som en si, så det er hurtigt glemt. Jeg er lidt vild med de her biler fra Marianne Design. Louise Hou har lavet de flotteste runde kort med spellbinder og det er der jeg har fået lidt inspiration til de her kort. Ved godt at der er nogen der siger at der ikke skal blomster på herrekort men det er der nu kommet på de her. Ha´en fortsat god aften