torsdag den 6. maj 2010

Så er det vist ved at være tiden jeg kommer herind en tur igen. jeg ha rværet syg i en uge og har bare ikke orket noget som helst. Nu begynder vist at gå den rigtige vej igen. mens jeg har været syg har jeg været inde og handle hos Pia fra Kreative Fornemmelser. Jeg har fået mange lækre ting og sager :O) Tager et billede senere og ligger ind. Idag har jeg købt et alfabet af Inge-Britt. Det skal jeg nok få en masse fornøjelse med :O)
Lidt senere hentede Helle Åbyen mig inde i byen efter jeg havde været hos lægen og så kørte vi hjem til mig. Vi fik rundstykker og snakkede og Helle fik en rundvisning i haven og huset. Hun havde den flotteste buket blomster med så den synes jeg lige jeg ville vise jer herinde. Jeg er så glad for den og nyder dens dejlige farver. Til Helle siger jeg tusind tak for besøget idag og for blomsterne. Tak fordi i kiggede forbi min blog. Ha´en rigtig god torsdag aften.

2 kommentarer:

 1. Hvor er den bare super flot - og ja sådan en bukket kan kun gøre lykke ;o)
  Håber du er ved at være vel oven på igen. Mine stempler jeg har brugt til kortene er fra Hero arts og farverne er dis. fra tim holst :o) Vil rigtig gerne vise Jer hvordan

  SvarSlet
 2. NØØJ, en dejlig buket blomset. Den kan da kun få humøret op. Det er altid dejligt af få blomster.

  Håber at du er på mærkerne igen, selvom det godt kan tá noget tid efter en uge i sengen.

  God weekend.

  SvarSlet