mandag den 14. oktober 2013

Så fylder guldklumpen 4 år
Den 29 oktober fylder min guldklump 4 år, så jeg har fået lavet indbydelser til ham. Lige for tiden går han meget op i politi og pistoler, så selvføgelig skulle det være en pistol som indbydelse. Jeg fatter ikke hvor de 4 år er blevet af. Tiden går alt for hurtigt og vi går med.
Jeg synes nu de blev helt gode pistolerne. Han blev meget glad for dem og kom med en bette kompliment til sin gamle bedste :O) "du er dygtig bedste" jamen gu så dejlig han er.
Kan i ha en rigtig god dag og god efterårsferie til jer alle. Kram herfra

7 kommentarer:

 1. Super god ide til en dreng. Er det en sillemodel eller??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej hej tak for de søde kommentarer. Ja det er en sille model. Den passer lige til ham :O)

   Slet
 2. Kæmpe arbejde du har gjort, kan godt forstå de bragte glæde. Og stort tillykke med barnedrengen Jane, du har helt ret, tiden går, for ikke at sige løber, alt alt for hurtigt ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare seje. Super god idé. Jeg kan godt forstå guldklumpen. Du er sørme dygtig søde Jane. Så seje indbydelder.

  SvarSlet
 4. Jammen bedste er jo god, hvor er de blevet super seje og ja her i huset kører den stadig i pistoler og politi selvom man er 9 :-)

  SvarSlet
 5. Hold da op et stort arbejde med alle de fine lag der er på. Men for søren, hvor er de invitationer bare kanon seje. Forstår godt han blev glad for dem. :)

  SvarSlet