søndag den 6. juni 2010

En rigtig hyggelig dag var det igår til Skaga Scrap i Asdal Sognegård. Der summede af kreativitet fra tidlig formiddag til 20.30. Det er dejligt at pigerne fra Skaga team har taget tråden op, efter Sofie valgte at stoppe. Stor tak til jer :O) Jeg hyggede mig fra jeg kom til jeg gik og fik brugt en god sum penge i Pia´lækre butik Kreative Fornemmelser. Det var ikke så meget jeg fik lavet, kun 1 LO som gav mig store hovedbrud :O) Helle Kjul og Gunhild var der heldigvis til at vise mig hvordan jeg kunne gøre , så det blev da færdigt og også et godt LO. Tak til jer :O) Heidi fra Frederikshavn kom endelig til middag. Jeg har savlet over hendes kort hun har lavet med embossing i lang tid, så jeg havde bestemt at hvis hun var til at overtale så måtte hun lige lave en eksta workshop. Der var andre end mig der skulle ha det vist. De er bare så flotte. Tak for det Heidi :O) En pige som jeg en enkelt gang har hilst på oppe i Sofie´s Kælder, og hvis blog jeg er stor beundrer af er Hellemor. Endelig fik jeg mulighed for at snakke med hende. Man kommer til at kende jer piger bare ved at kigge jeres blogge, så når man ser jer til de dage som igår så er det så dejligt nemt at snakke med jer. Scrapping er det bedste der er sket mig i mange år. Jeg er glad for at jeg mødt alle i dejlige piger. Tak for en rigtig dejlig dag igår og rigtig god søndag til jer allesammen

7 kommentarer:

 1. Tusind tak for super skøn dag igår - som altid en fornøjelse at hilse på dig :o) Du har da glemt at ligge billede på af dit super flotte lo - det var jeg helt vild med :o) Og såååååååå skøn den lille fyr :o)

  Rigtig god søndag til dig

  SvarSlet
 2. Tak for sidst, Jane! Sikke fine billeder du(din datter?) fik taget. Ja du har ret det er bare den bedste hobby og det er så skønt at hilse på pigerne fra blogverdenen:-)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder fra en helt igennem skøn dag, jeg tager helt sikkert også gerne turen næste gang :))
  Du har helt ret ang. scrapverdenen, jeg har aldrig oplevet et sammenhold og en opbakning som her...det er guld værd :)

  SvarSlet
 4. Hej Jane.
  Mange tak for sidst. Det var helt igennem bare en dejlig dag og jeg var glad for at vi fik snakket igen, selvom jeg ikke lige kunne kende dig med dit nye flotte hår. Tak for dine søde ord. De betyder meget.
  Jeg kan kun give dig ret i at scrap er en dejlig hobby og med så mange søde og hjælpsomme mennesker.

  Skønt at se dine billeder fra i går og da ikke mindst at dit sød barnebarn. Hvor er han bare cute.

  SvarSlet
 5. Tak for en dejlig dag. Selv om stemningen var helt i top var dit barnebarn godt nok et af højdepunkterne. Sikke et fantastisk smil. Det var der vist ikke mange der kunne stå for.

  Må vi ikke se et billede af det fine LO også?

  SvarSlet
 6. Hej Jane.
  Tusind tak for sidst, det var en rigtig dejlig dag. Hvor er jeg glad for at kende dig - og dit altid gode humør :))
  Må vi ikke se dit LO?
  Vi Ses.

  SvarSlet
 7. Hej Jane. Super godt Lo du fik lavet af "Betteski". Han er jo også bare dejlig.

  SvarSlet