mandag den 28. juni 2010I lørdags tog Rene´og mig en tur ned til Linda i Frederikshavn. Det er altså en lækker shop hun har dernede :O) Jeg kunne ikke stå for Donna´s nye skabeloner så de skulle med hjem og lidt papir og lidt andet lækkert sager. Så sidder jeg midt i fisken og fortryder at jeg ikke fik købt noget mere papir, så nu har jeg bestilt lidt ekstra hos hende. Mums noget lækkert papir synes jeg. Når vi er dernede skal vi lige vej af deres bassin med karper. Nogen rigtig flotte og skægge fisk. De kommer hen og vil kæles og sutter på ens fingre :o) dem kan vi bare ikke stå for. De blev fotograferet og filmet for vores 2 voksne børn ville ikke rigtig tro på at de kom hen til os, så nu har de fået det at se. Ha en fortsat god dag og tak fordi du kiggede forbi :O)

7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle flotte fisk, den skabelon skal jeg da vist også have fat i på et tidspunkt :)

  SvarSlet
 2. Hold da op nogle flotte kort. Hvor er de pænt lavet og flot pyntet. Man kan da vis godt sige at det IKKE gik i fisk for dig ;0)

  Det lyder utroligt med kælen fisk, men hvorfor ikke!

  God varme dag . Juhu.

  SvarSlet
 3. Ej, har du også kysset med de fisk? Er de ikke bare fuldstændig fantastiske? Godt du også er imponeret, for jeg var da helt bims. Tror også jeg må filme næste gang.

  Hold da op så smukke kort du har fået lavet med de skabeloner. Sikke flotte detaljer.

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare SÅ flotte dine kort og ja papiret kan man da kun være vild med ;o)
  Ja de fisk er total imponerende - jeg er dog ikke så modig jeg tør kysse med dem ;o)

  Håber du har det godt - rigtig god sommerdag til dig knus

  SvarSlet
 5. Hej Søde ven. Kan da ikke forstå at du har haft problemer med de fisk, de er jo total flotte, og sikke du kan sy, det er bare så flot og perfekt. Jeg skal da også lige ha noget af det flotte papir du viste i mandagsklub, bare for lækkert, til en stor "islagkage" efter Donna´s skabelon.... Håber snart vi skal ses igen???? Ha en dejlig sommerdag!!! Knus

  SvarSlet
 6. De er super flotte dine fisk kort, men sikke da også et stort arbejde med at lave dem. Skønne Skønne farver også.
  Vi snakkes :)

  SvarSlet
 7. Hvor er de flotte dine fisk!!!!

  SvarSlet