mandag den 2. august 2010

Hold op hvor tiden flyver afsted


Jeg har godt nok været noget doven her i sommer. Det er godt nok ikke blevet til ret meget jeg har fået fra hånden. I torsdags var jeg sammen med 4 dejlige scrappiger hele dagen. Der fik jeg heller ikke lavet noget færdigt, kun begyndt så mon ikke de bliver færdige engang .........? Der er meget stille og roligt herinde på bloggen, måske det er det der mangler for at man kan komme ud af starthullet. Her er noget af det jeg har fået lavet henover sommeren og så lige et par ekstra billeder ;O) Fortsat god sommer til jer. Håber vi ses den 15 august :O)

4 kommentarer:

 1. Syntes du sagde du har været doven - waww så flotte kort du har lavet - Emil skulle til fødselsdag igår men tror du ikk, vi ikk kunne finde et kort der lige passede, så jeg skal da hvis også igang med Donna´s skabeloner ;o) Håber vi ses d. 15 - har tilmeldt mig så vi må se, også hundens det arbejd kan tage noget af alt den sjove tid a og til ;o)

  ps. vi har scrap dag frederiskhavn tirsdag d. 17 august hvis i skulle ha lyst ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Søde. Hvor er de bare flotte alle dine kort. Du er jo ikke så doven som du selv syntes. Du har da lavet meget, så hold nu op.... :) Ja, vi ses d. 15, men bliver det ikke kun en lille tur du kommer? Håber vi ses inden.....

  SvarSlet
 3. Kanon flotte kort! Jeg er ikke kommet igang med Donnas skabeloner endnu, fordi JEG er doven, der ligger meget arbejde i dem ; )

  SvarSlet
 4. Hej Jane, sikke flotte kort du har lavet ... og det første har jeg da set et eller andet sted før??? Hmmmm *LOL*
  Scrapknuzzer fra
  Maj-Britt

  SvarSlet