fredag den 6. august 2010

130 års fødselsdag og have
Hele den her uge har stået på have. Nedrivning af et mange år gammelt hønsehus var et stort arbejde for de unge mænd på billedet. Min gemal Rene´ og min søn Rasmus. Der er sket en del her i ugens løb, men der er lang vej endnu. Der er så mange ting vi gerne vil med haven og ikke mindst have så lidt at lave i den som muligt ;O) dovenskaben længe leve.


I morgen den 7 august skal vi til 130 års fødselsdag hos min faster og hendes mand. vi bliver 196 til sådan en fest så der tror jeg ikke jeg er så længe. Det er for mange mennnesker i min verden. Dertil har jeg lavet det her kort. Fuldstændig fantasiforladt. Jeg savner inspiration .......:O)3 kommentarer:

 1. 196!! Wow - det er godt nok mange mennesker samlet til en fest! Flot kort du har lavet i dejlige farver. God fornøjelse med det videre have arbejde :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op det var da godt nok mange gæster som kommer
  Hvor er dit kort bare super flot i nogle skønne farver. :)
  Forsat god fornøjelse med have arbejdet.:)

  SvarSlet
 3. Det er godt nok mange menneske til fest. Jeg er nu heller ikke til så mange mennesker. Du er hård ved dig selv. Dit kort er nu rigtig flot og i nogle dejlige farver.God ide med de 2 metaldimser for enden af båndet.

  God fornøjelse med havearbejdet.

  SvarSlet