tirsdag den 17. maj 2011

Jubiiiiii mit første spejlreflekskamera :O)Som i sikkert alle ved så rundede jeg et for mig meget skarpt hjørne i søndags. Det var dog slet ikke så slemt som jeg havde frygtet :O) jeg havde en super dejlig dag og blev fejret med maner´på Tannishus Restaurant hvor 39 dejlige mennesker var søde at komme og hygge sig sammen med mig til en rigtig lækker og vistnok meget populær buffet.Jeg havde faktisk kun 1 ønske og det var penge for jeg har længe ønsket mig et spejlreflekskamera. Jeg fik en masse penge og mange gaver jeg var da helt rundt på gulvet :O) Idag har jeg vært inde og købe mit lækre kamera :O) det er jeg bare så glad for. Nu skal jeg til at lære at håndtere sådan et fint kamera. Kan i nu ha en fortsat god dag :O)

5 kommentarer:

 1. Et forsinket, men stort tillykke med fødselsdagen. Hvor er du heldig, at have fået nyt legetøj, håber du bliver glad for det ;)
  Knus!

  SvarSlet
 2. Tillykke med dagen og ikke mindst dit nye kamera. Jeg er sikker på, at du bliver rigtig glad for det. Du behøver ikke at tænke over, at de eventuelle billeder - der ikke lige er sådan som du ønsker - bare kan "smides væk". Jeg glæder mig til at følge din blog og se, hvad der kommer af billeder.

  SvarSlet
 3. Hej søde Jane. Stort tillykke med kameraet,dejligt at du kunne opfylde dit store ønske. Vi er nogle som glæder os til at skulle sidde model!! :-))
  Tak for to rigtig dejlige fødselsdagsfeste hos dig.

  SvarSlet
 4. Et KÆMPE tillykke med fødeselsdagen i søndags. Gpdt at høre at du havde en god dag og kun godt igennem den. Også et tillykke med dit nye kamera. Det bliver spændende at se billeder taget med kameraet.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med dagen i søndags, lyder som en skøn dag du havde :)
  LÆKKERRRRRRRRRRRR gave du har købt, og iøvrig godt scrappe billede :)

  SvarSlet