lørdag den 5. november 2011

Alt for længe siden.........


Mon ikke det er ved at være på tide jeg kommer lidt ud af busken igen ? Jeg har haft en lidt træls periode hvor jeg nærmest ikke har orket andet end sove, sove og sove men nu skal det ha en ende skal det. Sidste uge og weekend stod i fødselsdagens tegn. Min niece fyldte 17 og vores lille Guldklump blev 2år. Til min niece havde jeg noget lidt vintage agtigt papir så det blev brugt til et kort til hende. Til Lucas lavede jeg kortet med hesten :O) jeg kan bare ikke stå for den hest. Tilsidst har jeg været ved at prøve at lave lidt æsker til jul. De er nu også lidt søde og skønne at ha hvis man lige skal ud af døren og så gi til værtinden i stedet for en blomst. Fortsat god weekend3 kommentarer:

 1. Hej bette Jane. Skønt at se dig på bloggen igen :-)
  Flotte ting du har lavet. Kan også godt li kortet med hesten. Tror jeg skal lavet et sådan til min niece, hun er også vild med heste.
  Vi ses mandag. Knus

  SvarSlet
 2. Jamen sødeste Jane. Kan du så komme til hægterne igen, så vi kan få scrappet en masse sammen :-) Super flotte æsker og vildt flot kort med hesten. Den er bare for sød. Jeg glæder mig rigtig meget til vi ses i morgen. Kæmpe knus.

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke få lov til at kommentere på det første indlæg, men superflot lavet.

  SvarSlet