torsdag den 29. august 2013

Flere små kort og et fødselsdagskort
De små kort bliver der produceret en hel del af som i sikkert kan se rundt omkring på bloggene,heroppe fra Nordjylland :O) De her er gengangere som allerede er vist andre steder. Det er mere for at vise at IdeJane og mig ikke ligger på den lade side. Vi laver noget engang imellem når ikke snakken tager overhånd ;O) Det nederste kort er et kort til en pige der fylder 12. Det er svært med den alder og så når hun ikke har nogen fritidsinteresser. Det blev til det her kort, så jeg håber det kan bruges. Fortsat god dag til jer, og tak for besøget.

5 kommentarer:

 1. Selvom kortene ligner andre fra Nordjylland, er der da altid noget der "ens eget". Jeg syntes at de er rigtig fine.

  SvarSlet
 2. Rigtig fine og ja man sætter jo altid sit eget præg på kortet - kan godt lide detaljen med snoren :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare rigtig søde, er det sille ?? Og er slet ikke i tvivl om du er kreativ - på den ene eller anden måde gggg rigtig god weekedn knus

  SvarSlet
 4. Super fine kort. Kan godt li det du har lavet til pigen på 12, og ja det kan være svært med hvad pynt der skal på. Godt vi så kan hjælpe hinanden. Go´ weekend søde.

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare super søde. Det er så dejligt at lave små kort. Og så når de bliver så søde som dem her. Og så søde et pigekort du også har lavet.

  SvarSlet